Fönsterputs

Vi bättrar på ditt utseende

Fönsterputsning

Löpande abonnemang eller enstaka tillfällen

Beställ fönsterputsning i Karlskrona! Välj vårt fönsterputsabonnemang för löpande utvändig fönsterputs eller boka enstaka tillfällen. Vår fönsterputs är en av våra tjänster som är mest populärast & uppskattat. När man ska ge sig på fönsterputsning av sina fönster kan i många fall ta upp till en hel dag, oftast lördagar eller söndagar. Dagar man borde ägna sig åt familj, vänner, avkoppling och sköna promenader i vårsolen eller kojbyggen med sina barn.

Vi vet att det blir allt vanligare att ta in hjälp ifrån professionella fönsterputsare och tillsammans med RUT-avdraget så blir det dessutom väldigt förmånligt . Vi har rutinerade fönsterputsare i vår personalstyrka som jobbar snabbt, effektivt till ett proffsigt resultat. Och som vanligt när det gäller Välstädat -Du bestämmer!! d v s om vi bara skall ta glaset eller även bleck, spröjs osv.

Vi jobbar mot privatpersoner men också mot företag, bostadsrättföreningar samt kommunen. Erfaren fönsterputsning till ett rent resultat.

Karlskrona & övriga Blekinge 0455-806 07

Bor du i villa och VIll du ha rena fönster året om?

Abonnera på vårt fönsterputsabonnemang!
Bottenvåning från 295kr efter RUT-avdraget.

1. Du beställer via vår kundtjänst på 0455-80607
Vi är tillgängliga alla vardagar mellan 8.00 och 16.30 per telefon och övriga tider går det bra att kontakta oss via vår hemsida: www.valstadat.se eller info@valstadat.se

2. Vid första tillfället beräknar vi priset för dina fönster
Innan vi sätter igång med din första fönsterputsning så beräknar vi vad grundabonnemanget kommer att kosta. Detta beräknas hemma hos dig innan påbörjad fönsterputs. Du kan också få en prisuppgift via telefon efter beskrivning. Tillvalen såsom rengöring av spröjs, plåtar och karmar är flexibla.

3. Vi återkommer var 8:e vecka.
Vi återkommer var 8:e vecka och utför utvändig fönsterputsning , du har ingen bindningstid, du ser bara bättre ut. Vi har med oss stegar och all material, så du behöver inte vara hemma.