Priser

Vad kostar det?

Hemstädning i form av abonnemang 235kr i timmen efter 50% RUT-avdrag direkt på fakturan.

Priset är halverat! Med den förmånliga skattereduktionen betalar du bara halva beloppet, d v s Välstädat Städservice fakturerar hälften till dig vilket då blir 235kr per arbetstimma/person. Resterade 235kr efterkräver vi sedan Skatteverket.

Utan skattereduktion ligger abonnemang-städningen på 470kr per arbetstimma.
Minsta timdebitering är 1,5 arbetstimme och framkörningsavgift fr.125kr

Avtal med arbetsgivaren

Det här är ett enkelt, smidigt och bra sätt att betala för hushållsnära tjänster. Välstädat har en uppgörelse med din arbetsgivare som innebär att du får möjlighet att löneväxla mot hushållsnära tjänster, dvs du byter en liten del av lönen mot hjälp i hemmet.

Flyttstädning 50% Rut-avdrag

Priset på vår flyttstädning varierar i förhållandet: storlek i bostadsyta, geografisk läge samt innehåll och fönstertyp. Kontakta oss för ett prisförslag via telefon på 0455-806 07.

Prisexempel på en 90 kvm stor lägenhet med standardfönster i Karlskrona området ligger på fr. 5075kr med RUT-avdraget gjort på fakturan. Priset inkluderar en total flyttstädning enligt alla regler på bostadsytan inkluderat fönsterputsning. Även material, framkörning inom närområde samt garanti är inkluderat i priset.

Enstaka städjobb, övriga tjänster.

  • Enstaka städjobb, arbeten mm. ex. storstädning kostar 295kr i timmen efter skattereduktionen & 590kr utan skattereduktion
  • Fönsterputs, fastpris alt löpande kostar 295kr i timmen efter skattereduktionen & 590kr utan skattereduktion
  • Trädgårdsservice utan abonnemang kostar 295kr i timmen efter skattereduktionen & 590kr utan skattereduktion. Ev släpkostnader tillkommer.
  • Kontorstädning offererar vi till er efter ett besök på arbetsplatsen.

Minsta timdebitering är 1,5 arbetstimme och framkörningsavgift fr.125kr. Kreditupplysnng sker på nya kunder.

Skattereduktion

Ja, vi vet. Det kan vara tråkigt och krångligt med skatter och liknande. Men vi lovar att ta hand om allt sådant åt dig! Det är dock bra på så sätt att regeringen nu låter dig köpa hushållsnära tjänster för halva priset. Det här är därför väldigt förmånligt för dig. Du kan läsa mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida: www.skatteverket.se.

Välstädat Städservice hjälper dig fullt ut. Det är inte meningen att du som kund skall vara kunnig på skatteavdrag etc. Luta dig istället tillbaka, njut av frihet och hög kvalité på service! Precis som det skall vara.

Hör gärna av dig så förklarar vi regelverket på ett enkelt och begripligt sätt.

Välkommen till en skönare vardag!